sreda, 6. januar 2010

pa smo v 2010!

nisem človek, ki bi se posluževal nekih blaznih zaobljub ob izteku starega leta. izjemoma sem 31. 12. 2009 sprejela sklep, da bom v roku 3 mesecev poskusila napraviti špago (em, tisto z nogami, ne tisto iz konoplje :)). zakaj? zato, ker se baje da!

in ko je že ravno govora o zaobljubah, pojdimo še k njeni besedni sorodnici, obljubi. z veseljem vas vabim na ogled bloga http://www.kroglakroglica.com/, kjer blogerka n. z nami deli njene sladkorčke. da ne bo pomote: govora je o nakitu iz fimo mase in perlic, ampak čednim izdelkom pisanih barv in okroglih oblik pač paše vzdevek bonbončki. ja!

7 komentarjev:

Izgubljena. pravi ...

moja edina novoletna zaobljuba, ki se je porodila s ponedeljkom je, da cel teden pridno obiščem vsa predavanja. In sem že naredila kljukico in obnovila vero v svojo voljo :D

janja pravi ...

uff...špaga
srečno s tem :D

bubbles pravi ...

@izgubljena: ti gre bolje kot meni, razegujem se ravno vsak 2. dan :D
@janja: hvala, jo bom rabila :D

anja pravi ...

hehe.. srečno pri špagi :)
sama sem probavala, pa ni bilo všeč mojim kolkom.. :D

Nihljaj pravi ...

bubbles, zelo zelo hvala za link in lepo besedo :)

KaTkA pravi ...

u huda zaobljubla... kaj te pa je napeljalo k temu?

moja zaobljuba? da se končno spokama z dragim na plesni tečaj... in ja, sma ga že plačala in rezervirala, v sredo pade prva učna ura :D :D :D

bubbles pravi ...

@densy: meni se zdi, da cele noge niso ravno navdušene :D:D

@n: ni problema, če je enkej fajn, ni težko oglaševat ;)
(p.s.: kdaj bomo vidli vilma flintstone ogrlice? me prov firbec daje!)

@katka: v bistvu je bilo krivo samo to, da je nekdo rekel, da se jo da v 3 mesecih naredit :D pa upam, da sta učivala na plesnih - a mata standardne?