nedelja, 3. februar 2008

utrgan cvet

ne, ne gre za nič pokvarjenega (žal? :)). gre le za to, da se je v petek zgodil še en prvič v mojem življenju: obisk cvetličarne. tematika je bila v sklopu free friday night-a 70/80 disco, funky, soul z enournim koncertom executivz. super muzika in vzdušje + mnogo bolj skuliran folk kot v kakem kmš-ju + ogrooomno hudih dečkov = super petkov izkupiček. če temu prištejemo še obvezen burek in izlet do zbilj (don't ask :)), pa je bil petkov večer naravnost popoln! še povezava, če koga mika obisk: http://www.tntevents.net/mediapark.php
p.s.: posebna zahvala gre dečku v belem in njegovemu spešl plesu, en strok česna pa laurence-fishburne-v-matrici-lool-a-like-u, pred katerim smo vsake toliko bežale :)

7 komentarjev:

Laura pravi ...

WAW! Tole pa zveni kot noč in pol!! :D Nooorooo...men se že tudi fuuuulll lušta kej feštat, pa vedno pride nekaj/nekdo vmes...yeah, na žalost. :))

Unknown pravi ...

zakooon :)
ti prvoščim :wiii:
si me kr nalezla party spirit-a.
gremo žurat =)

Evie pravi ...

In seveda sm tud js dobila nasty asociacije ob naslovu :D

KaTkA pravi ...

evo cvetličarne pa tut še js nism obiskala... vsaj v tem kontekstu ne kot si ti napisala :)

sm že misla da si hotla rečt d nisi še nikol bla u navadni cvetličarni kjer prodajajo rožice :P ... ker sm bla tut js priča da si tam kupla mesojedko (btw kok je zdej z njo :P?)

drugač pa se sliši res kot super evening :)!

in kaj točno si delala da si mela (ste mel) izlet do zbilj :P?

bubbles pravi ...

hehe, no če boste kej hodle feštat, jo res priporočam ;)

mesojedka pa uradno še prezimuje na balkonu, sam se bojim, da ni v najlepšem stanju. jo bom počas not dala in vidla, kaj se bo zgodilo: drž pesti!

zbilje so bile pa posledica kombinacije mojitota in bureka :D smo hotle it celo do morja, ampak smo ugotovile, da bi blo predaleč, ker bi najbrž zaspale na poti :D

KaTkA pravi ...

hehe no sam da uradno še živi:)!upam da se ob teh besedah že ne obrača v grobu :P :P

ojej kok ste pa pršle sploh do tja če je bla to posledica med drugim neki promilov v krvi če prav razumem:P? kaj ste sploh počele tm :D ...
ti me zmeri znova presenetiš :)!

bubbles pravi ...

a dvomiš v moje mesojedkovzgajalske sposobnosti? :D

drugač pa šoferka je bla na non-alko pijačah, smo pridne kar se tega tiče. žur je bil pa posledica firbca o opevani slavi cvetličarne: vse smo z različnih virov zadnje čase slišale ful pohval. pa je treba sprobat ;)